سلامتیشیوه زندگیفن آوری

نگهداری سیب در کیسه و جعبه: مزایا و مراقبت های لازم

یکی از دغدغه‌هایی که اغلب افراد برای تازه نگه داشتن سیب دارند این است که با چه راه ساده‌ای می‌توان به صورت طولانی مدت کیفیت و تازگی محصول سیب را حفظ نمود تا بتوان در صورت نیاز به صورت تازه و مرغوب از آن استفاده داشت در این مقاله سعس داریم تا این روش‌ها را برای شما که به دنبال روش‌های خنکی هستید و یا شما انباردارانی که به دنبال راه حلی هستید بازگو کنیم تا بتوانید این محصولات را با تازگی اولیه در اختیار مشتریان داخلی و صارداتی خود قرار دهید.

مزایای دیگری که از نگهداری طولانی مدت سیب می‌توان ذکر کرد این است که در هر فصل و زمانی افرادبرای تهیه آن دچار مشکلات نمی‌شوند و می‌توانند در صورت نیاز این میوه بهشتی و خوش طعم را از مراکز معتبر تهیه نماید پس پیشنهاد ما این است تا انتها مقاله با ما هراه باشید و از این دسته موضوعات اطلاعاتی را برای خود داشته باشید.

مزایای نگهداری سیب در کیسه

لازم است بدانید از مزایای مفیدی که سیب را می‌توانید در کیسه نگدارای کنید این است که:

  • تازگی خود را به خوبی حفظ می‌کند
  • دچار نرمی و پلاسیدگی نمی‌شود
  • تردی و سفتی خودش را تا مدتی حفظ می‌نماید

باید به این موضوع توجه داشته باشید برای تازه نگه داشتن سیب باید به یکسری از نکات نام برده شده توجه داشته باشید به طوری که ابتدا لازم است سیب‌هایی را تهیه نمایید که هنوز کمی کال هستند و به خوبی نرسیده‌اند یا به اصطلاح کمی سفت هستند چرا که این میوه بعد از چیده شدن از درختان خود بازم در معرض گرما می‌توانند رسیده‌تر شوند.

توصیه می‌شود این کار به خوبی رعایت شود لذا آن را در کیسه‌های که ترجیحا زیپ‌دار هستند قرار دهد و با ایجاد چندین سوراخ اجازه دهید تا تهویه هوا به خوبی در آن جریان داشته باشد این کار باعث می‌شود تا طعم و رنک میوه تا چند هفته به خوبی حفظ شود و تغییر رنگ نداشته باشد همچنین از مزایای دیگر آن در نگهداری در ایم کیسه‌ها این است که بافت آن دچار آسیب نمی‌شود و تردی خودش را تا مدت زیادی می‌تواند حفظ و شما در صورت نیاز از آن می‌توانید به خوبی استفاده داشته باشید.

دمای مناسب برای نکهداری سیب در جعبه و کیسه

همانطور که در مطالب بالایی به آن اشاره داشتیم نیوه سیب بعد از چیده شدن باز هم شرایط این را دارد که رسیده‌تر شود از این رو علاوه بر این که آن را در کیسه و جعبه قرار دهید بهر است اسن موضوع را هم مد نظر داشته باشدی که دمای مراقبت از آن هم بسیار مهم می‌باشد به طوری که اگر این محصول در دمای محیط اتاق قرار بگیرد نهایتا بعد از دو روز کاملا فاسد می‌شود اما باید آن را در کیسه و در جایی خنک و سرد همچون محیط یخچال نگهداری کنید تا از تازگی آن کم نشود.

به همین خاطر است که بسیاری از انبار داران برای حفظ کیفیت میوه‌های همچون سیب در محیط نگهداریشان از دستگاه‌ها و یخچال‌های خنک کننده قوی صنعتی استفاده می‌کنند تا میوه توانایی این را داشته باشد که به مدت چند ماه سالم و تازه بماند علاوه بر آن نیاز است این محیط تاریک باشد تا این تازگی کاهش نداشته باشد.

نگهداری سیب در جعبه و مزایای آن

حتما خیلی از شما جعبه‌هایی را برای نگهداری از سی مشاهده کرده اید که آن را به تعداد کم در قسمت‌های مشخص شده به صورت دانه‌ای قرار می‌دهند که منجر می‌شود تا سیب‌ها از طریق بدنه هم به یک دیگر تماس نداشته باشند و از ایجاد تعریق و رطوبت در امان بمانند چرا که رطوبت می‌تواند باعث آسیب دیدن بافت داخلی سیب شود و کیفیت آن را مورد آسیب قرار دهد.

همچنین می‌توانید بعد از قرار دادن سیب در این جعبه‌ها بر روی آن سلفون بزنید و با ایجاد چیدن سوراخ ریز تهویه هوا را در آن آزاد نمایید این دسته از کارهای اسان و کوچک برای خیلی از افراد حتی در منازل امکان پذیر بوده به طوری که افراد که دارای انبار نگهداری هستند از این روش اما به صورت گسترده‌تر و حرفه‌ای‌تر الگو برداری می‌کنند وجود جعبه‌های پلاستیکی و گیاهی برای نگهداری از این ارقام محصولات سیب بسیار عالی بوده است.

نتیجه‌گیری:

به عنوان سخن پایانی در این مقاله نتیجه گرفتیم که که برای نگهداری طولانی مدت از سیب بهتر است آن را در کیسه‌های پلاستیکی و یا جعبه‌های مخصوص قرار داد تا بتوان آنها را در مدت زمان طولانی‌تری نگهداری کرد همچنین دانستیم این روش را بسیاری از افرادی که انبار نکهداری سیب دارند به کار می‌گیرند لذا برای دریافت این چنین اطلاعاتی پیشنهاد ما این که با مجموعه با سابقه زیاد پالیز نهال از طریق شماره و آدرس اینترنتی که وجود دارد ارتباط بگیرید و مسائلتان را در این خصوص با متخصصان مطرح نمایید.

تماس با پالیز نهال:

09144501007

09144501008

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا