شیوه زندگیغذا

ایده‌هایی برای ناهار کاری

ایده‌هایی برای ناهار کاری

فاجعه است! از هر سه کارمند تنها یک نفر پشت میز می‌نشیند تا ناهار بخورد! بیشتر کارمندان برای صرف ناهار محل کار خود زمان نمی گذارند. خوردن ناهارهای با عجله و پشت میزی می‌تواند عواقب زیادی به دنبال داشته باشد. چسباندن خود به میز و کار بی وقفه مسیر موفقیت نیست. این کار در واقع یک فاجعه است! خوردن ناهارهای پشت میز و با عجله، عملکرد جسمی و ذهنی افراد را  کند می کند.

شما می تواند با دور شدن از میز کار خود تمرکز و بهره وری لازم را به دست آورید. همراه داشتن ناهار خانگی سالم و صرف مدت زمانی برای خوردن آن، دور از میز کاری، بهترین فرصت برای استراحت و افزایش انرژی است. جدای از افرایش انرژی، ناهار کاری مزایای زیادی برای سلامتی را به همراه دارد.

اگر تا عصر سر کار هستید، سعی کنید هر روز ناهار بخورید. زیرا انرژی لازم برای کار کردن در بعد از ظهر را به شما می دهد. یکی از بهترین راه‌ها برای اطمینان از خوردن ناهار سالم این است که خودتان آن را طبخ و آماده کنید. استفاده از باقی مانده از شام، گزینه‌ای آسان برای ناهار کاری است. کمی بیشتر بپزید تا مطمئن شوید که برای ناهار باقی مانده است. ناهاری را انتخاب کنید که انرژی لازم را به شما بدهد. اگر یک شغل بسیار فیزیکی دارید، نسبت به فردی که یک شغل اداری کم تحرک دارد، به کیلوژول بیشتری در زمان ناهار نیاز دارید.

 

در این مقاله با هم می خوانیم:

  • نکاتی برای وارد شدن به یک روتین ناهار منظم.
  • ایده هایی برای استفاده از شام برای ناهار کاری روز بعد.
  • برای ناهار کاری برنامه ریزی مالی کنید.
  • از خوردن میان وعده های سالم در محل کار غافل نشوید.
  • خوردن ناهار گروهی با همکاران یک اتفاق جذاب.

نکاتی برای وارد شدن به یک روتین ناهار منظم

  • غذایی را که دوست دارید بخورید.اگر سوپ به اندازه کافی سیر کننده نیست، برای ناهار سوپ نخورید.  اگر غذای باقی مانده داغ باعث خواب آلودگی می شود، نخورید. ناهارهایی را انتخاب کنید که به نظرتان خوشمزه و مناسب وسط روز باشد.
  • از کارد و چنگال، دستمال سفره و بشقاب زیبا استفاده کنید.اگر برای سرو درست ناهار خود وقت بگذارید (به جای صرف غذا در جعبه ناهار پلاستیکی یا کیسه کاغذی)، احتمالاً برای لذت بردن و هضم آن وقت صرف خواهید کرد.
  • ناهار خود را با یک خوراکی به پایان برسانید.قبل از بازگشت به محل کار، یک چیز سرد و شیرین یک راه عالی برای افزایش انرژی است. به میوه هایی که در فصل هستند فکر کنید (گیلاس، پرتقال، هندوانه، انگور، کیوی).
  • منوی هفتگی خود را از قبل برنامه ریزی کنید و مواد را در یخچال و انباری خود قرار دهید.شما می خواهید هر روز صبح از خواب بیدار شوید و ناهار خود را بدون نیاز به فکر کردن درست کنید.

ناهاری را انتخاب کنید که انرژی لازم را به شما بدهد. اگر یک شغل بسیار فیزیکی دارید، در مقایسه با افرادی که شغل کم تحرکی دارند، به کیلوژول بیشتری در زمان ناهار نیاز دارید. و اگر جوان‌تر هستید یا از نظر بدنی فعال هستید، نسبت به افراد مسن‌تر به یک وعده غذایی سنگین‌تر نیاز دارید.

از خوردن میان وعده ها در محل کار غافل نشوید

هیچ چیز به اندازه‌ی مزه مزه کردن یک میان وعده جذاب حین کار لذت بخش نیست! خوردن انواع میان وعده‌های مغذی می تواند نیاز بدن به بسیاری از املاح و ویتامین ها را در طول روز تامین کند. پیشنهاد ما این است که یک پیمانه آجیل، انواع مغزها، میوه‌های خشک شده را به عنوان میان وعده سالم هر روز همراه خود داشته باشید. بهتر است در ابتدای هر ماه برای خرید تنقلات سالم برنامه ریزی داشته باشید. برای دیدن انواع تنقلات خوشمزه و سلامت محور می توانید از فروشگاه مواد غذایی پاراج دیدن کنید.

ایده هایی برای استفاده از شام برای ناهار کاری روز بعد

اگر عجله دارید، اما از شام دیشب باقی مانده است، پس فرصتی دارید که یک ناهار فوری درست کنید:

  • با سبزیجات کوکو درست کنید.
  • گوشت باقیمانده یا مرغ را برش بزنید تا روی سالاد یا در بسته بندی قرار دهید.
  • سبزیجات باقیمانده را با مقداری ادویه (مانند کاری یا زیره) مخلوط کرده و با ماست یونانی و نان تست سرو کنید.
  • مقداری سوپ را در ظرف بریزید.
  • از باقی مانده برنج یا پاستا به عنوان پایه سالاد استفاده کنید.
  • یک بلال ذرت باقی مانده را با یک تخم مرغ آب پز، یک دم مرغ یا یک کوفته بریزید.

برای ناهار کاری برنامه ریزی مالی کنید

  • بودجه خود را برنامه ریزی کنید مطمئن شوید که واقعاً در حال صرفه جویی در پول هستید!
  • لیست خرید خود و زمان خرید خود را برنامه ریزی کنید.
  • مراقب موجودی اقلام انباری خود باشید که به طور مرتب از آنها استفاده می کنید.
  • ظروف مفید زیادی برای حمل ناهار به محل کار داشته باشید.
  • زمانی که آماده کردن مواد تازه در ناهار راحت‌تر است، تمرین کنید. ممکن است به 15 دقیقه اضافی در برنامه صبحگاهی خود نیاز داشته باشید.
  • اگر آب سرد را ترجیح می دهید بطری آب خود را یک شب فریز کنید.
  • نکات بهداشتی را رعایت کنید: 
    • قبل از آماده شدن دست های خود را بشویید و ناهار خود را بخورید.
    • ظروف ناهار خود را در آب گرم و صابون بشویید و با یک حوله چای خشک تمیز به خوبی خشک کنید یا بگذارید در قفسه ظرف در هوا خشک شود.
    • وسایل فاسد شدنی را بین کیسه های یخ یا اقلام یخ زده بسته بندی کنید. سپس وقتی به محل کار رسیدید آنها را مستقیماً داخل یخچال قرار دهید.
    • باقیمانده ها را تا حدی گرم کنید که بخار شوند و تا آخر داغ شوند.
    • اطمینان حاصل کنید که یخچال کار به درستی کار می کند و دمای آن زیر 5 درجه سانتیگراد است.
    • در صورت داشتن علائم بیماری مثل سرماخوردگی از به اشتراک گذاشتن غذا و ظروف خود با دیگران بپرهیزید.

خوردن ناهار گروهی با همکاران یک اتفاق جذاب

  • آیا به یک باشگاه ناهار در محل کار فکر کرده اید؟ همکاران همفکری را پیدا کنید که از آشپزی لذت می‌برند و هر جمعه (یا هر روزی که مناسب همه است) به نوبت ناهار را برای گروه تهیه کنید.
  • گروه را در اندازه ای قابل کنترل نگه دارید، شاید چهار تا هشت نفر، و مطمئن شوید که همه برای خوردن آنچه توسط دیگران سرو می شود آماده هستند.شما فقط باید هر یک تا دو ماه یک بار یک غذای مشترک تهیه کنید و می توانید غذاهای دیگران را امتحان کنید.
  • حتی ممکن است درباره موضوعی برای گروه خود تصمیم بگیرید: شاید امتحان کردن غذاهای محلی؟ یا نسخه‌های سبک ساندویچی مختلف؟ یا انواع دسرها و پیش غذاهای مختلف؟ این‌ها همه انتخاب هایی برای لذت بردن از ناهارهای دورهمی در محل کار هستند!

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا